ALGEMENE VERKOOPSVOORWAARDEN

Deze algemene verkoopsvoorwaarden zijn van toepassing op alle bestellingen en verkooptransacties via de webwinkel van Little Leli's. Door een bestelling te plaatsen aanvaard je deze verkoopsvoorwaarden volledig en zonder voorbehoud. Wij hebben het recht om de verkoopsvoorwaarden aan te passen, maar eventuele wijzigingen in de verkoopsvoorwaarden zullen slechts van toepassing zijn op bestellingen die op of na die datum van wijziging worden geplaatst.

BTW
Alle betalingen en facturen van Little Leli's zijn inclusief BTW.

VERZENDING

Verzendingen gebeuren van maandag tot vrijdag. Verzendingen worden behandeld vanaf de betaling ontvangen is.Vanaf 100 euro aankopen is de verzending gratis. Producten in voorraad hebben een verwerktijd van 5-7 werkdagen, nog te maken producten proberen wij af te werken binnen de 14 werkdagen. We zijn niet verantwoordelijk voor vertragingen en schade omwille van gebeurtenissen buiten onze normale controle. Hieronder vallen productieonderbrekingen, transportvertragingen en werkonderbrekingen alsook schade tijdens transport.

Wanneer je pakket verzonden is, ontvang je een verzendbevestiging per mail.

BETALEN

Je kan betalen per overschrijving, of elektronisch bij afhaling aan huis. U kan altijd een afspraak maken als je jouw bestelling wil ophalen. Hiervoor kan u contact met ons opnemen via Littlelelis@hotmail.com of via het contactformulier. 

TERUGZENDING & RUILEN

Al onze gepersonaliseerde producten worden op maat gemaakt en worden niet teruggenomen. In dit geval kan je je dus niet beroepen op het verzakingsrecht.

VERLIES EN/OF SCHADE DOOR VERZENDING

Wij zijn niet aansprakelijk voor verlies of beschadiging van artikelen tijdens verzending door bpost of een andere transportbedrijf.

PRIVACY & BEVEILIGING

Wij hebben uw gegevens nodig om de administratieve kant van je bestelling in orde te brengen, maar ook voor de levering en eventuele facturatie. Uiteraard houden we die gegevens privé en worden ze veilig opgeslagen in onze beveiligde, niet publieke database. Ze worden zeker niet aan derden doorgegeven. We respecteren hiermee de Belgische wet van 8 december 1992 met betrekking tot de bescherming van het privé leven in de verwerking van de persoonlijke gegevens.


KLACHTEN

Indien er klachten zijn over tekortkomingen of beschadiging ( met uitzondering door transportschade) van een artikel dient dit binnen de 7 dagen worden gemeld, anders vervalt elk recht.

WAARBORG

Onze waarborg beperkt zicht tot de waarborg voor verborgen gebreken en de waarborg ingeval van consumentenkoop. Wij staan enkel in voor schade die het gevolg is van onze opzet of een grote productiefout.

SCHENDBAARHEID

Indien een artikel van deze voorwaarden nietig wordt verklaard, zal deze nietigheid de geldigheid van de overige artikelen niet aantasten

EIGENDOMSVOORBEHOUD

De geleverde goederen zullen eigendom blijven van Little Leli's tot de volledige betaling is gebeurd, inclusief alle kosten en lasten, nalatigheidsinteresten en vergoedingen. Bij niet betaling hebben we het recht de goederen terug te nemen op kosten van de koper.

TOEPASSELIJK RECHT

Alle overeenkomsten afgesloten met de verkoper worden beheerst door het Belgisch Recht. De Belgische rechtbanken zijn exclusief bevoegd.

FACTUREN

Na verzending van je bestelling ontvang je een betalingsbewijs per mail. Indien u professioneel besteld met een btw nummer gelieve dan uw bestelling via mail te verzenden. Met de gegevens van de mail wordt er een factuur in detail opgemaakt en teruggestuurd via mail.

VEILIGHEID

Voor de veiligheidsnormen kan u terecht op de pagina veiligheid, daar wordt alles nauwkeurig uitgelegd.

CONTACTGEGEVENS

Little Leli's
tav Lodewijckx - Sneyers

Jan Van Canlaan 14a 
2660 Hoboken
btw nummer: BE0659.766.878 
littlelelis@hotmail.com 

Nieuwsbrief

Meld u aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden
© 2019 - 2022 Little Leli's | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel